Kakšno šolsko torbo izbrati? – Prva triada

Tik predno se prične šola in šolske potrebščine letijo z police, ter šolske torbe z vsemi najnovejšimi funkcijami in slogi krasijo poličke. Nas lahko s tako veliko izbiro enostavno zanese in zgubimo in pozabimo, kaj pravzaproav potrebujemo iz naše šolske torbe, tako da tukaj je nekaj preprostih nasvetov, ki vam pomagajo izbrati šolsko torbo, ki je prav za vas.

Izberite pravo velikost šolske torbe

Prvi korak pri nakupovanju šolske torbe za prvo triado je izbiranje prave velikosti. V večjo torbo lahko napolnite z večimi potrebščinami in opreme, če pa jo preveč napolnite, pa lahko privede do bolečine v hrbtu in drugih neprijetnosti. Če pa je šolska torba premjhna, pa morda ni dovolj prostora za vse kar vaš šolar potrebuje. Najbolje je, da poskusite nekaj različnih velikosti in se prepričajte, kakšna bi bila prava velikost, glede na šolske potrebe in njegovi telesni postavi.

Bodite pozorni na majhne podrobnosti

Ko si v trgovini in brskaš po šolskih nahrbtnikih, bodite pozorni na zadrgo in šivih na torbi. Želite se prepričati, da so zadrge močne, vendar tudi enostavne za odpiranje in zapiranje. Za šive pa si oglejte mesta, kjer se tkanine sestajajo, da zagotovite, da je kakovost dobra in se ne bodo strgale pod preveliko težo.

Še ena pomembna značilnost, ki jo morate iskati na vseh šolskih nahrbtnikih, je sponka za nastavitev dolžine in tesnosti naramnih trakov. Bodite pozorni, kako enostavno jih je mogoče prilagoditi in kako dobro ostanejo na mestu.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja