1dva3.si uporabniški vmesnik za izdelavo spletnih strani

Uporabniški vmesnik sistema 1dva3.si je deljen na dva logična sklopa, ki sta med seboj neodvisna in tvorita celoto.

uporabniški vmesnih za urejanje spletne strani

Urejanje nastavitev

Sistem 1dva3.si omogoča postopno izdelavo spletne strani po korakih, ki te vodijo do končne postavitve strani. Vmesnik za izdelavo spletne strani te v 7 korakih pripelje do izdelane spletne strani. V teh korakih izbereš grafično predlogo, določiš več jezičnost tvoje strani za mednarodno komuniciranje, na voljo so tudi dodatne napredne nastavitve.

urejanje nastavitev spletne strani

Koraki so izdelani po logičnem zaporedju, vmesnik je intuitiven in enostaven za uporabo. Do vmesnika prideš s klikom na NASTAVITVE v urejevalnem vmesniku za izdelavo spletne strani. Med koraki izdelave se lahko vračaš na prejšnje korake, kjer v vsakem trenutku lahko urejaš izgled in funkcionalost spletne strani.

Urejanje vsebine spletne strani

Drugi del vmesnika 1dva3.si je urejevalnik vsebin, s pomočjo katerega enostavno dodajaš tekste in pripradajoč slikovni materijal. Za bolj nazorno predstavitev imaš na voljo neomejeno število fotogalerij. Da te obiskovalci ali morebitne stranke laže najdejo imaš na voljo Googlov zemljevid, ki ima na voljo veliko naprednih funkcij.

urejanje vsebine spletne strani

Trenutno so na voljo naslednji elemeti spletnih strani: vnos vsebin in slik, kontaktni obrazec, zemljevid, fotogalerija, objave omejene na čas, največkrat te predstavljajo aktualne novice.

Predogled spletne strani

Med urejanjem lahko na hitro preveriš, kako vidijo oz. bodo videli spletno strani obiskovalci. V statusni vrstici na vrhu pritisni gumb "predogled". Za prehod nazaj na urejanje vsebine pritisni gumb "uredi vsebino".

predogled spletne strani