3 koraki do spletne trgovine

V 1dva3.si igramo na odprte karte. Predstavljamo vam točen potek našega sodelovanja, saj cenimo vaš čas in dejstvo, da morate poleg sprejemanja odločitev o vaši novi spletni trgovini, primarno voditi vaš posel.

Opis poteka vam omogoča, da si lažje predstavljate kako poteka delo pri izdelavi vaše nove spletne trgovine. Opomnimo vas tudi na dele kjer bo naša izkušena ekipa potrebovala sodelovanje z vaše strani, da bo vaš spletni nastop kar najbolj primeren za ciljno publiko, ki ji je spletna trgovina namenjena.

1. Izbor primernaga paketa

Niti 2 izmed več kot 1.100 naših strank si nista enaki, tako tudi vaše zahteve in želje ne bodo popolnoma enake, kot so jih imele naše dosedanje stranke.

Izbira primernega paketa je tako bolj vodilo ali okvir, ki nam olajša skupno delo. Z izbranim paketom določite osnovne zahteve spletne trgovine in okviren proračun, ki ste ga namenili za začetek prodaje artiklov na spletu preko spletne trgovine.

Naše vodilo je prilagodljivost in se trudimo, da stranka dobi kar največ za svoj denar.

Poglej pakete spletnih trgovin

2. Načrtovanje in izdelava vaše spletne trgovine

Stranke, ki izberejo Poslovni ali Unikat paket dodelimo skrbnika, ki bo skrbel za celotno komunikacijo v času načrtovanja, oblikovanja in izdelave spletne trgovine. Vaš osebni skrbnik vam bo na voljo tudi kasneje za vse odgovore glede upravljanja z vašim spletnim nastopom.

V fazi načrtovanja in oblikovanja bomo potrebovali največ sodelovanja z vaše strani. Na sestanku (v živo ali po telefonu) se bomo pogovorili o vaših željah, zahtevah, strankah, cilju spletne trgovine in še nekaterih malenkostih.

Na podlagi vaših odgovorov, bo naš spletni arhitekt zrisal zasnovo spletne trgovine. Po potrditvi z vaše strani, bo delo prevzel naš oblikovalec, ki bo na podlagi zasnove oblikoval izgled spletne trgovine. Ko potrdite dokončen izgled spletne trgovine, rokave zavihajo naši programerji in izdelajo vašo novo spletno trgovino.

Spletni trgovini tako manjkajo le še artikli in dodatne vsebine (teksti, fotografije, videi, kontaknti podatki…), ki se enostavno vnesejo v spletno stran preko urejevalnika (CMS). Urejevalnik omogoča kasnejše samostojno urejanje spletne strani.

Za stranke v paktu Samostojni imajo ob doplačilu možnost samostojne izdelave spletne trgovine in uporabo obstoječih oblikovnih predlog. Tudi v paketu Samostojni, se spletno stran ureja samostojno preko urejevalnika (CMS). K paketu Samostojni ne spada delo skrbnika, načrtovalca, oblikovalca in programerja. Omogočamo pa podporo preko elektronske pošte.

3. Objava optimizirane spletne trgovine in svetovanje

Dan objave nove spletne trgovine je za vse vpletene nekaj posebnega. Za nas, ker smo predali v uporabo novo spletno stran in še bolj za nove in ponosne lastnike, ki sedaj upravljajo z novim prodajnim kanalom.

1dva3.si ekipa je na tej točki poskrbela, da je spletna trgovina sistemsko optimizirana in da ji vzvod obstoječih 1dva3.si spletnih strani in trgovin omogoča boljšo pozicijo v iskalnikih.

Naše sodelovanje s stranko se ne konča na tej točki, saj stranki še naprej svetujemo in pomagamo, da dosega kar najboljše rezultate z uporabo 1dva3.si spletne trgovine.

Naprej na pregled paketov