Kaj menijo ostali uporabniki o sistemu 1dva3.si

"O podjetju Smardt d.o.o. in z njimi povezan sistem izdelave spletnih strani 1dva3 lahko povem le vse najboljše. Pri njih imam spletno vizitko že več let, a sem se letos odločil, da si preko njih izdelam še svojo spletno stran. Pri tem so mi bili vedno v pomoč tako z nasveti, kot z dodatno obdelavo mojih osnutkov. Na koncu smo izdelali krasno in pregledno spletno stran in sem ponosen, da nam je uspelo in da sem se odločil za to da mi pri tem pomaga podjetje Smardt d.o.o. Priporočam vsem, ki bi radi imeli lepo spletno stran. Hvala g. Janezu in ekipi 1dva3.si za pomoč in prijaznost pri formiranju moje spletne strani."

Metronom, glasbeno ustvarjanje in izobraževanje, Tomaž Ban s.p.,

Učenje kitare ›

 

"Ker nisem veliko vedela o izdelavi spletnih strani, sem bila vesela pomoči, ki mi jo je nudilo osebje na 1dva3.si. Zelo sem hvaležna ekipi, ki je bila vedno pripravljena odgovarjati na vsa moja vprašanja in je s svojim strokovnim znanjem in konstruktivnimi nasveti znala kar najbolje uresničiti moje želje. S postavitvijo spletne strani sem izjemno zadovoljna, saj je pregledna, uporabnikom prijazna in prepoznavna."

Sonja Brvar

 

"S postavitvijo spletne strani smo zelo zadovoljni, ves čas smo imeli polno podporo s strani 1dva3, naše želje so znali upoštevati in hkrati svetovati najboljšo rešitev. Delo je potekalo hitro in strokovno, in s končnim rezultatom smo zelo zadovoljni, od naših strank pa smo dobivamo same pohvale za spletno stran."

Vesna Šteblaj,

Poučevanje tujega jezika ›

Izberi svoj paket