3 koraki do spletne strani

V 1dva3.si igramo na odprte karte. Predstavljamo vam točen potek našega sodelovanja, saj cenimo vaš čas in dejstvo, da morate poleg sprejemanja odločitev o vaši novi spletni strani, primarno voditi vaš posel.

Opis poteka vam omogoča, da si lažje predstavljate kako poteka delo pri izdelavi vaše nove spletne strani ali trgovine. Opomnimo vas tudi na dele kjer bo naša izkušena ekipa potrebovala sodelovanje z vaše strani, da bo vaš spletni nastop kar najbolj primeren za ciljno publiko, ki ji je spletna stran namenjena.

1. Izbor primernega paketa

Niti 2 izmed več kot 1.100 naših strank si nista enaki, tako tudi vaše zahteve in želje ne bodo popolnoma enake, kot so jih imele naše dosedanje stranke.

Izbira primernega paketa je tako bolj vodilo ali okvir, ki nam olajša skupno delo. Z izbranim paketom določite osnovne zahteve spletne strani ali trgovine in okviren proračun, ki ste ga namenili za vaš spletni nastop.

Naše vodilo je prilagodljivost in se trudimo, da stranka dobi kar največ za svoj denar.

Poglej pakete spletnih strani

2. Načrtovanje in izdelava vašega spletnega nastopa

Stranke, ki izberejo Poslovni ali Unikat paket dodelimo skrbnika, ki bo skrbel za celotno komunikacijo v času načrtovanja, oblikovanja in izdelave spletne strani ali trgovine. Vaš osebni skrbnik vam bo na voljo tudi kasneje za vse odgovore glede upravljanja z vašim spletnim nastopom.

V fazi načrtovanja in oblikovanja bomo potrebovali največ sodelovanja z vaše strani. Na sestanku (v živo ali po telefonu) se bomo pogovorili o vaših željah, zahtevah, strankah, cilju spletne strani in še nekaterih malenkostih.

Na podlagi vaših odgovorov, bo naš spletni arhitekt zrisal zasnovo spletne strani. Po potrditvi z vaše strani, bo delo prevzel naš oblikovalec, ki bo na podlagi zasnove oblikoval izgled spletne strani. Ko potrdite dokončen izgled spletne strani, rokave zavihajo naši programerji in izdelajo vašo novo spletno stran.

Spletni strani tako manjkajo le še vsebine (teksti, fotografije, videi, kontaktni podatki…), ki se enostavno vnesejo v spletno stran preko urejevalnika (CMS). Urejevalnik omogoča kasnejše samostojno urejanje spletne strani.

Za stranke v paketu Samostojni imajo možnost samostojne izdelave spletne strani in uporabo obstoječih oblikovnih predlog. Tudi v paketu Samostojni, se spletno stran ureja samostojno preko urejevalnika (CMS). K paketu Samostojni ne spada delo skrbnika, načrtovalca, oblikovalca in programerja. Omogočamo pa podporo preko elektronske pošte.

3. Objava optimizirane spletne strani in svetovanje

Dan objave nove spletne strani je za vse vpletene nekaj posebnega. Za nas, ker smo predali v uporabo novo spletno stran in še bolj za nove in ponosne lastnike, ki sedaj upravljajo z novim prodajnim in promocijskim kanalom.

1dva3.si ekipa je na tej točki poskrbela, da je spletna stran sistemsko optimizirana in da ji vzvod obstoječih 1dva3.si spletnih strani omogoča boljšo pozicijo v iskalnikih.

Naše sodelovanje s stranko se ne konča na tej točki, saj stranki še naprej svetujemo in pomagamo, da dosega kar najboljše rezultate z uporabo 1dva3.si spletne strani.

Naprej na pregled paketov